fbpx

Tehnike časovne reorientacije

jesen 2024

Tečaj Starostna regresija, progresija in časovna distorzija je eden izmed nadaljevalnih tečajev v sklopu sedmih tečajev, ki jih v Društvu za medicinsko hipnozo Slovenije izvajamo z namenom poglobljenega izobraževanja tehnik in pristopov medicinske hipnoze na različnih področjih. Program sodi v okvir trajnega izobraževanja za pridobitev diplome Terapevt medicinske hipnoze in je usklajen s pravili ESH (Evropske zveze za medicinsko hipnozo). 

Na nadaljevani tečaj Starostna regresija, progresija in časovna distorzija se lahko prijavite si, ki ste že opravili začetni tečaj Osnove medicinske hipnoze in prvi nadaljevalni tečaj Oblikovanje hipnotskih sugestij na primerih krepitve ega.

Tečaj je namenjen zdravnikom, stomatologom, psihologom, psihoterapevtom in drugim zdravstvenim delavcem, ki delajo pod vodstvom zdravnnika, zobozdravnika ali psihologa ter absolventom in študentom zadnjih letnikov medicine, dentalne medicine in psihologije ter drugih zdravstvenih smeri. 

Po opravljenem tečaju udeleženci dobijo potrdilo o opravlenem tečaju, Zdravniška zbornica Slovenije pa svoji članom za udeležbo prizna točke za podaljšanje licence.

Izvajalke:

  • Branka Strniša, univ. dipl. psih.
  • Boni Pajntar Plut, univ. dipl. psih.
  • Mag. Mojca Brezavšček, univ. dipl. psih., psihoterapevtka

Kotizacija znaša 300 €, za redne študente 1. in 2. stopnje pa 150 €. 

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov:  [email protected]