fbpx

Medicinska hipnoza pri depresiji

16., 17. in 21. maj 2024

Tečaj Medicinska hipnoza pri depresiji je eden izmed nadaljevalnih tečajev v sklopu sedmih tečajev, ki jih Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije pod vodstvom prof. dr. Marjana Pajntarja, dr. med., spec. gin. in por., univ. dipl. psih. izvaja z namenom poglobljenega izobraževanja tehnik in pristopov medicinske hipnoze na različnih področjih. Program sodi v okvir trajnega izobraževanja za pridobitev diplome Terapevt medicinske hipnoze in je usklajen s pravili ESH (Evropske zveze za hipnozo). 

Na nadaljevani tečaj Medicinska hipnoza pri depresiji se lahko prijavite vsi, ki ste že opravili začetni tečaj Osnove medicinske hipnoze, prvi nadaljevalni tečaj Oblikovanje hipnotskih sugestij na primerih krepitve ega in nadaljevalni tečaj Anksioznosti, tesnobna staja in fobije.

Tečaj je namenjen zdravnikom, stomatologom, psihologom, psihoterapevtom in drugim zdravstvenim delavcem, ki delajo pod vodstvom zdravnnika, zobozdravnika ali psihologa ter absolventom in študentom zadnjih letnikov medicine, dentalne medicine in psihologije ter drugih zdravstvenih smeri. 

Po opravljenem tečaju udeleženci dobijo potrdilo o opravljenem tečaju, Zdravniška zbornica Slovenije pa svoji članom za udeležbo prizna točke za podaljšanje licence.

Izvajalke:

  • Dr. Jelena Ristić Ilić, dr. med., spec. psih.
  • Boni Pajntar Plut, univ. dipl. psih.
  • Mag. Mojca Brezavšček, univ. dipl. psih., psihoterapevtka

Kotizacija znaša 300€, za redne študente 1. in 2. stopnje pa 150 €. 

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov [email protected]